SPORTS & EVENTS RENTAL COMPANY

O nama

Tvrtka MARMI d.o.o. osnovana je 2007. godine u Bjelovaru.

Glavna djelatnost tvrtke je najam video opreme, audio opreme i ostale opreme potrebne za organizaciju raznih evenata, te prodaja LED displaya.

Kroz godine rada i usavršavanja, oformili smo tim ljudi koji je u mogućnosti pružiti klijentu kompletno idejno rješenje u organizaciji eventa, te podršku u pripremi i opremanju istog. Ulaganje u opremu, te stalna edukacija i predani rad naših zaposlenika, ključ su dosadašnjih rezultata tvrtke MARMI.

O kvaliteti naših usluga najbolje govore mnogobrojni uspješno odrađeni projekti, te činjenica da smo dugogodišnji partneri velikih događanja i internacionalnih tvrtki, sportskih klubova koji se natječu u najjačim ligama Europe, kao i krovnih sportskih organizacija.

Zemlje u kojima obavljamo usluge najma video zidova i prodaju LED display-a su Hrvatska, Slovenija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Bjelorusija, Engleska, Slovačka, Francuska, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Srbija.

Naš dugoročni cilj i vizija ostaju jednostavni; raditi svoj posao predano i odgovorno kao i do sad, te uvijek pružiti klijentu više od očekivanog i dogovorenog.

Svoj uspjeh dugujemo prvenstveno našim djelatnicima i partnerima.

Jobs at Marmi Jobs at Marmi Jobs at Marmi

MARMI d.o.o

MARMI društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge

Sjedište:Velike Sredice 17, 43 000 Bjelovar

Nadležni sud:Trgovački sud u Bjelovaru

MBS:010066558

OIB:07141462839

Temeljni kapital:20.000,00 uplaćeno u cijelosti

IBAN:HR9723860021110009100 Podravska banka